JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Tribunalul Prahova a prelungit, miercuri, mandatul de arestare pe numele lui Florin Ghinea, zis Ghenosu

Tribunalul Prahova a prelungit, miercuri, mandatul de arestare pe numele lui Florin Ghinea, zis Ghenosu, cunoscut drept liderul celei mai mari grupări infracţionale din Dâmboviţa şi trimis în judecată de DIICOT Ploieşti alături de alţi 18 inculpaţi, pentru constituire de grup infracţional.

Judecătorii Secţiei penale a Tribunalului Prahova au prelungit, miercuri, cu 60 de zile, mandatul de arestare preventivă pe numele lui Florin Ghinea (fost Pârjol), acuzat de proxenetism, şantaj, infracţiuni cu violenţă şi trimis în judecată în 2009, alături de alţi 18 inculpaţi.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Prahova, judecătorul Alice Harhoi, a declarat pentru că mandatul de arestare a fost prelungit cu 60 de zile întrucât prelungirea a fost făcută în cursul cercetării judecătoreşti.

În prezent, Ghinea este încarcerat în Penitenciarul Rahova.

Săptămâna trecută, la cel de-al 69-lea termen al procesului deschis în 2009, avocatul lui Florin Ghinea a cerut transferarea dosarului de la Tribunalul Prahova la Tribunalul Dâmboviţa, invocând excepţia necompetenţei teritoriale a Tribunalului Prahova. La acelaşi termen, apărătorul lui Ghinea a invocat excepţia nulităţii absolute a actelor de cercetare penală întocmite de DIICOT Ploieşti, susţinând că DIICOT Ploieşti nu era abilitată să facă cercetarea penală în acest caz. Ambele excepţii au fost respinse de Tribunalul Prahova.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.