JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Tavan prăbuşit peste nuntaşi

 

Când petrecerea era în toi ,tavanul restaurantului s-a dărâmat peste nuntaşi .Din primele informaţii ,se pare că un singur nuntaş a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale

Ghinionul s-a ţinut de nuntaşii care au ales să petreacă la restaurantul Hotelului Dâmboviţa. Petrecerea era în toi când o bucată din tavanul fals s-a prăbuşit Un singur nuntaş ,un bărbat de 57 de ani a fost mai ghinionist. El a suferit un traumatism cranian si a avut nevoie de câteva copci. Restul petrecăreţilor  s-au ales doar cu sperietura.Se pare reprezentanţii localului de curând au extins spaţiul  pentru evenimente festive.Totodată incidental nedorit s-ar fi produs se pare de la faptul că  angajaţii localului ar fi dat prea tare instalaţia de ventilaţie şi tavanul fals din rigips nu a rezistat. Nunta a continuat la alt local din  centrul oraşului Târgovişte.Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a se stabili cine se face vinovat de producerea acestui incident .

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.