JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

VIDEO-Reţea specializată în furtul de produse petroliere din conducte magistrale ,destructurată de poliţişti :85 de persoane au fost duse la audieri în dosarul furtului de ţiţei.

 

Membrii rețelei aveau în locuințe instalații artizanale care erau racordate pe sub pământ direct la conducta de petrol.

Oamenii legii au destructurat  o întreagă grupare infracţională care se ocupa cu furtul de produse petroliere. Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa a dispus efectuarea a 74 de percheziţii domiciliare pentru identificarea şi cercetarea unor grupări infracţionale specializate în furtul de produse petroliere din conducte magistrale, pe raza judeţelor Dâmboviţa, Argeş şi Teleorman. Percheziţiile au fost efectuate de poliţişti din cadrul Inspectoratelor Judeţene de Poliţie Dâmboviţa, Argeş, Prahova şi Teleorman şi  Direcţiei Generale Anticorupţie cu sprijinul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă, Inspectoratului General al Aviaţiei, Direcţiei de Supravegheri Operative, Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale şi Serviciului Român de Informaţii. Membrii rețelei aveau în locuințe instalații artizanale care erau racordate pe sub pământ direct la conducta de petrol. Cu ajutorul acestora au sustras zeci de tone de combustibil pe care ulterior le vindeau deţinătorilor de utilaje agricole..Se pare că din rețea făceau parte trei poliţişti, un pompier şi un jandarm din judeţul Dâmboviţa.. Aceștia sunt audieți l de ofițerii DGA. Întreaga acțiune a fost  coordonată dintr-un elicopter al Ministerului Administrației și Internelor.La Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa au fost aduse la audieri aproximativ 85 de persoane..La o familie din localitatea Fierbinţi  a fost găsită cantitatea de 1,5 tone combustibil ce urma să fie comercializat.O parte din cei care se ocupau cu furtul de produse petroliere,din banii obţinuţi de pe urma valorificării combustibilului  şi-au cumpărat maşini,utilaje şi chiar şi-au construit case de lux. De la domiciliile acestora au fost ridicate, în vederea instituirii sechestrului asigurator, mai multe instalaţii artizanale folosite la furtul produselor petroliere şi 19 autovehicole folosite de suspecţi la sustrageri.  La acţiune au participat două elicoptere ale MAI şi peste 100 de maşini ale anchetatorilor din toate structurile participante la operaţiune.

VIDEO

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.