JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Remus Gîlmencea a fost numit antrenor la F.C.M. Târgovişte

 

Remus Gîlmencea ,până în prezent antrenor la Petrolul Târgovişte.De luni , Remus Gîlmencea va conduce antrenamentele la F.C.M. Târgovişte

Deşi este detul de dureros,vineri , 23 septembrie F.C.M. Târgovişte a mai suferit o înfrângere în faţa medieşenilor.Acest rezultat l-a pus şi mai mult pe gânduri pe finanţatorul echipei , Ghiorghi Zotic care se pare că a început o reorganizare chiar de la banca tehnică.În weekend a purtat o serie de discuţii şi negocieri cu mai mulţi antrenori dar a ajuns la o înţelegere cu Remus Gîlmencea ,până în prezent antrenor la Petrolul Târgovişte.De luni , Remus Gîlmencea va conduce antrenamentele la F.C.M. Târgovişte.Noul antrenor se va bucura de tot sprijinul antrenorului de copii şi juniori Ion Constantin .

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.