JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Ministerul Sanatatii, afaceri cu parteneri ai clanului Ghenosu

Foto: www.ziarulring.com

Un offshore al fostului viceprimar din Târgovişte, al cărui nume apare în dosarele DIICOT ca partener de afaceri al celui care spăla bani pentru clanul Ghenosu, a obţinut un contract de servicii de publicitate.
Luna trecută, Ministerul Sănătăţii a bătut palma cu firma Out Media SRL, din Târgovişte, pentru realizarea unor broşuri şi reclame, dar şi pentru organizarea de conferinţe, contract în valoare de 605.000 de euro. Interesant este faptul că societatea comercială în cauză este deţinută, de fapt, de un offshore, New Millennium Holdings Limited, cu sediul în Seychelles, al cărui reprezentat legal este chiar fostul viceprimar democtrat-liberal din Târgovişte George Bogdan Ana, zis şi „Body”. De altfel, numele fostului demnitar apare în dosarele Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) alături de alţi presupuşi parteneri de afaceri ai interlopilor grupării Ghenosu, unul dintre cele mai importante şi violente grupuri de crimă organizată din România. Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii susţin că legea achiziţiilor publice a fost respectată.

Sursa: www.ziarulring.com

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.