JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Incendiu devastator la Sivicrom şi Natura Lactate

Cu nouă autospeciale au intervenit pompierii dâmboviţeni la fabrica de vopseluri “Sivicrom” care a sărit pur şi simplu în aer, în repetate rânduri. Flăcările înalte de câteva zeci de metri s-au extins cu repeziciune şi la fabrica de lactate din apropiere.La faţa locului s-au deplasat în primă fază patru autospeciale de la ISU Dâmboviţa.

Cu nouă autospeciale au intervenit pompierii dâmboviţeni la fabrica de vopseluri “Sivicrom” care a sărit pur şi simplu în aer, în repetate rânduri. Flăcările înalte de câteva zeci de metri s-au extins cu repeziciune şi la fabrica de lactate din apropiere.La faţa locului s-au deplasat în primă fază patru autospeciale de la ISU Dâmboviţa.Focul a pornit de la o magazie cu solvenţi şi cu toluenţi de la Sivicrom. După asta s-a extins la fabrica de lapte Natura. La Sivicrom au ars două autoturisme şi un motostivuitor. La fabrica de lactate a ars acoperişul pe cel puţin 1000 de metri pătraţi:” La intervenţie s-au deplasat patru maşini de la Târgovişte şi încă cinci de Pucioasa, Moreni, Titu, Răcari şi Găeşti. Acestora  li s-au adăugat şi pompierii voluntari”, a declarat maior Eduard Ţelea, purtătorul de cuvânt al IUS Dâmboviţa. Cele două societăţi comericale se află la doar câteva sute de metri de centrul oraşului iar zona este înconjurată de blocuri. Pentru a evita pericolul unei explozii, jandarmii şi politstii au blocat toate strazile din împrejuriumi. De asemenea, o persoană, anagjată la fabrica de vopseluri, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit arsuri pe mâini iar un pompier a fost intoxicat cu fum.Cele două persoane se află în afara oricărui pericol.Se fac cercetări la faţa locului.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.