JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

F.C.M. Târgovişte s-a întors de la Prometeu Craiova, doar cu un punct,scor 1-1

F.C.M. Târgovişte a remizat în partida cu Prometeu Craiova,scor 1-1. Cu toate că oltenii sunt pe ultimul loc ,încă de la fluierul de început au dat dovadă de ambiţie pe dreptunghiul verde.În minutul 29,Ionuţ Petculescu a şutat puternic la poarta oltenilor însă portarul Opriş a intervenit salvator.

F.C.M. Târgovişte a remizat în partida cu Prometeu Craiova,scor 1-1. Cu toate că oltenii sunt pe ultimul loc ,încă de la fluierul de început au dat dovadă de ambiţie pe dreptunghiul verde.În minutul 29,Ionuţ Petculescu a şutat puternic la poarta oltenilor însă portarul Opriş a intervenit salvator.S-a jucat aprig.În minutul 43 oltenii marchează,însă golul a fost anulat pentru că un jucător de la Prometeu Craiova a fost surprins în poziţie afară din joc.Finalul primei reprize a anunţat egalitate ,scor 0-0.În repriza secundă băieţii lui Cristi Bădoiu au început să creeze ,mari probleme oltenilor.În minutul 49 ,Petculescu îi dă emoţii mari portarului Opriş.La doar două minute după,în minutul 52 Petculescu deschide scorul pentru F.C.M. Târgovişte .În minutul 57 oltenii ratează ocazie mare de a stabili egalitatea pe tabela de marcaj.Atacurile dâmboviţenilor continuă la poarta lui Opriş şi în minutul 65 Petculescu punctează,însă golul este anulat pentru poziţie afară din joc.Cu doar 20 de minute înainte de fluierul final,în minutul 70,oltenii profită de o greşeală a mijlocaşului Penescu  dar fără răutate cred că a fost şi o clipă de neatenţie a fundaşilor de la F.C.M  şi aduc egalarea pe tabela de marcaj,scor 1-1.Jocul devenea din ce în ce mai dur.În minutul 87 ,centralul nu a vrut să observe un henţ în careul de 16 metri la un jucător de la Prometeu Craiova ,acest lucru parcă le-a tăiat apetitul de joc celor de la F.C.M. Târgovişte.Poate mulţi spun că nu se mai schimba nimic însă băieţii de la F.C.M. Târgovişte au avut cu totul altă părere.Fluierul de final a anunţat o remiză, Prometeu Craiova- F.C.M. Târgovişte,scor 1-1.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.