JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

CHINDIA TÂRGOVIŞTE- FC ARGEŞ 2-2

Chindia Târgovişte a remizat, 2-2, în această dimineaţă, pe teren propriu, în faţa FC Argeşului şi a ratat şansa de a-i depăşi pe piteşteni în clasament, la fel cu nu a putut obţine prima victorie pe stadionul "Eugen Popescu" de la revenirea în Liga a II-a.

Chindia Târgovişte a remizat, 2-2, în această dimineaţă, pe teren propriu, în faţa FC Argeşului şi a ratat şansa de a-i depăşi pe piteşteni în clasament, la fel cu nu a putut obţine prima victorie pe stadionul “Eugen Popescu” de la revenirea în Liga a II-a.

La meci a fost prezent şi preşedintele onorific al echipei dâmboviţene, Gică Popescu. “Baciul” a venit la stadion, cu elicopterul, cu puţin timp înainte ca Răzvan Dobre să deschidă scorul. La finalul meciului, oficialul Chindiei nu era supărat pentru egal, chiar dacă jocul în teren ar fi trebui să aibă alt deznodământ.

“E neplăcut egalul în momentul în care joci bine. Echipa a jucat foarte bine, şi-a creat foarte multe ocazii de poartă, dar ăsta e fotbalul, în momentul în care nu eşti atent te pedepseşte. Nemeritat zic eu pentru că adversarul nostru de astăzi a creat foarte puţine ocazii de poartă, însă pe două greşeli de apărare, două greşeli colective, au reuşit să marcheze două goluri. Asta este, mergem mai departe, suntem la început, avem multe lucruri de corectat. Suntem la începutul campionatului, dar eu sunt bucuros pentru că echipa joacă bine, şi-a creat ocazii, ceea ce este foarte important.”, a spus Gică Popescu.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.