JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Bursa locurilor de munca pentru absolventi

 

Evenimentul, devenit traditional, este dedicat in principal ocuparii pe piata muncii a tinerilor care, in lunile iunie, respectiv iulie 2011, au finalizat o forma de invatamant, dar au fost si foarte multe persoane care pur si simplu isi doreau un loc de munca

Bursa locurilor de munca pentru absolventi, desfasurata la Clubul Studentilor din Targoviste si la punctele de lucru ale Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Dambovita din orasele Pucioasa si Moreni, a reunit un numar de 1115 persoane aflate in cautarea unui loc de munca. Evenimentul, devenit traditional, este dedicat in principal ocuparii pe piata muncii a tinerilor care, in lunile iunie, respectiv iulie 2011, au finalizat o forma de invatamant, dar au fost si foarte multe persoane care pur si simplu isi doreau un loc de munca. Pana la jumatatea acestei luni, in baza de date a A.J.O.F.M. Dambovita au fost inscrisi 1719 absolventi din anul curent, din care 280 cu studii superioare, 1527 care au absolvit o forma de invatamant secundar superior sau postliceal si 133 cu studii liceale sau scoli de arte si meserii. Din evidentele Agentiei rezulta ca, in primele 8 luni ale acestui an, s-au incadrat in munca 210 absolventi, din care 36 au locurile de munca subventionate din bugetul asigurarilor pentru somaj conform Legii 76/2002 actualizata. “Aceasta actiune este organizata de catre toate agentiile pentru ocuparea fortei de munca din tara, ne-a declarat Catalin Niculae, director A.J.O.F.M. Dambovita. Noi am hotarat sa desfasuram aceasta bursa in trei localitati – Targoviste, Moreni si Pucioasa. Dupa prima jumatate de ora de la deschidere, in toate cele trei locatii erau prezenti peste 70 de angajatori si sunt ofertate peste 500 de locuri de munca in domenii variate, precum constructii, confectii textile, asigurari in domeniul bancar si, din cate am constatat, se cauta foarte multi ingineri. Si prezenta este destul de numeroasa, astfel incat, sper sa se imbine cat se poate de mult cererea cu oferta, si tinerii absolventi sa-si gaseasca un loc de munca.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.