JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Bază sportivă la Malu cuFlori

 

Bază sportivă la Malu cuFlori

Primarul din Malu cu Flori, Toma Procopie, a spus că investiţia a fost de 5, 9 miliarde le vechi, fiind susţinută financiar de guvern şi consiliul judeţean, pe lângă terenul de fotbal fiind amenajate vestiare, grupuri sanitare şi instalaţie de iluminat.

“Răspunsul meu la adresa acelora care critică amenajarea de baze sportive îl constituie chiar bucuria acestor copii minunaţi, încântaţi că au la dispoziţie un asemenea teren de sport.Este bine să avem baze sportive şi pentru sportul de performanţă , pentru că în România, în ultimul timp, sportul n-a mai avut aceleaşi performanţe pe care le avea acum 20 de ani, este bine şi pentru sănătatea copiilor şi pentru sănătatea naţiunii, pentru că cei care fac sport nu mai au timp să stea prin cârciumi, să se ţină de prostii ” a declarat Florin Popescu.Alături de edilul localităţii, Toma Pricopie, au mai participat vicepreşedintele CJD, Marin Antonescu, deputatul de Dâmboviţa, Georgică Dumitru şi inspectorul şcolar general Sorin Ion.Baza sportivă de la Malu cu Flori va fi deschisă pentru toți locuitorii, contra unei taxe minime, necesară pentru acoperirea cheltuielilor de  întreținere a complexului, accesul fiind gratuit pentru copii fără posibilități materiale și pentru școlarii care desfășoară activități sportive organizate

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.