JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Accident pe DN 72 Târgovişte-Ploieşti,soldat cu două victime

Un tânăr de 26 de ani,din judeţul Gorj ,în timp ce se afla la volanul unei autoutilitare a acroşat doi bărbaţi care s-au angajat în traversarea străzii fără să se asigure.

În localitatea Săcuieni , pe DN 72 Târgovişte-Ploieşti ,luni seară a avut loc un accident soldat cu rănirea a două persoane.Un tânăr de 26 de ani,din judeţul Gorj ,în timp ce se afla la volanul unei autoutilitare a acroşat doi bărbaţi care s-au angajat în traversarea străzii fără să se asigure.În urma impactului un tânăr de 21 de ani a fost grav rănit .Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte iar de aici medici l-au trimis la un spital din Bucureşti.Celălalt pieton a suferit răni uşoare.Poliţia a demarat o anchetă în acest caz.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.