JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Şoferi lăsaţi fără permis şi dosare penale

 

La regimul circulaţiei rutiere, au fost constituite 31 de filtre, fiind oprite în trafic pentru control peste 600 de autovehicule

Joi şi vineri,peste 200 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi investigare a fraudelor , în sprijinul acestora venind lucrători din cadrul jandarmeriei, poliţiei locale, Gărzii financiare, Inspectoratului Teritorial de Muncă au desfăşurat ample acţiuni de control pe raza municipiului Târgovişte şi a oraşului Pucioasa, precum şi pe DN 71 ce legă cele două localităţi.La regimul circulaţiei rutiere, au fost constituite 31 de filtre, fiind oprite în trafic pentru control peste 600 de autovehicule. Poliţiştii au aplicat 641 de sancţiuni contravenţionale, valoarea acestora fiind de 144.331 lei. Ca urmare a încălcărilor prevederilor rutiere, 20 de conducători auto au rămas fără permis de conducere, totodată fiind retrase 21 de certificate de înmatriculare. Împreună cu lucrătorii Gărzii financiare, au fost controlate 19 societăţi comerciale, fiind aplicate nouă sancţiuni şi confiscate bunuri( legume, flori, fructe) în valoare de peste 10.000 lei.Lucrători de poliţie din cadrul Serviciului de Investigare a fraudelor, împreună cu cei ai Gărzii financiare au efectuat un control pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală la o societate comercială cu sediul în municipiul Târgovişte, ce are ca principal obiect de activitate comercializarea de flori şi plante ornamentale.Astfel, s-a constatat că aceasta deţinea o cantitate de marfă reprezentând flori şi plante ornamentale importate din Olanda, în valoare de circa 180.000 lei, existând suspiciuni cu privire la documentele justificative prezentate, din punct de vedere al autenticităţii acestora. Poliţiştii au întocmit acte premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunii de evaziune fiscală faţă de numiţii T. Virgil, de 29 de ani, din municipiul Târgovişte şi C. iulian, de 29 de ani, din comuna Răzvad, administratori ai societăţii, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie prin Parchet.Prezenţa activă în stradă a numărului mare de forţe de ordine a dus la creşterea sentimentului de siguranţă al cetăţeanului, feed-back-ul din partea comunităţii locale fiind pozitiv. Managerii Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa asigură cetăţenii judeţului că astfel de acţiuni vor fi organizate în perioada următoare şi în alte localităţi dâmboviţene.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.