JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Orbit de furie un bărbat de 32 de ani, din Butimanu şi-a lovit fratele de 24 de ani cu un cuţit.

Doi fraţi s-au luat la ceartă iar unul din ei a ajuns la spital cu mai multe tăieturi de cuţit.Fratele mai mic ,în vârstă de 24 de ani sub influenţa băuturilor si-a agresat mama iar fratele

Dimineaţă însângerată în comuna Butimanu.Doi fraţi s-au luat la ceartă  iar unul din ei a ajuns la spital cu mai multe tăieturi de cuţit.Fratele mai mic ,în vârstă de 24 de ani sub influenţa băuturilor  si-a agresat mama iar fratele mai mare în vârstă de 32 de ani a sărit în ajutorul femeii,de aici a pornit o ceartă între cei doi bărbaţi.Fratele de 32 de ani orbit de furie a luat un cuţit şi l-a lovit de mai multe ori pe fratele mai mic ,în vârstă de 24 de ani.Cel din urmă a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte uinde a rămas internat.Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dâmboviţa ,agent Raluca Trandafir ,bărbatul de 32 de ani este cercetat pentru lovire.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.