JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Conflict între primarul Marian Alexandru, de la Conţeşti si poliţişti

Şi-au parcat maşinile pe spaţiul public, pe trotuar, fără să ceară acordul Primăriei

Pe raza localităţii dâmboviţene Conţeşti , poliţişti de la Rutieră ,inspectori RAR şi reprezentanţi ai Secţiei Drumuri Naţionale Târgovişte au instalat un filtru de control pe DN71.Din spusele edilului din Conţeşti acest echipaj a ocupat parcarea şi o bună parte din trotuarul proaspăt amenajat în apropierea Bazei Sportive Conţeşti:“Şi-au parcat maşinile pe spaţiul public, pe trotuar, fără să ceară acordul Primăriei. Au urcat autoturismele pe trotuar, negândindu-se vreo clipă că-l pot strica.Am vorbit cu un poliţist şi i-am reproşat modul în care şi-au instalat echipajele de control în trafic. Mi-a spus că el îşi face doar datoria de poliţist”,
a declarat primarul comunei Conţeşti Marian Alexandru.Am încercat să aflăm şi punctul de vedere al poliţiei:  “O echipă mixtă a efectuat un control în trafic pentru verificarea stării tehnice a autoturismelor şi plata rovinietelor. Maşinile organelor de control nu au fost oprite pe spaţiul Primăriei Conţeşti, ci în perimetrul care aparţine de Drumuri Naţionale .Şoferul Primăriei Conţeşti a fost amendat fiindcă nu deţinea documentele maşinii.Se pare că de la acest fapt a pornit totul. Primarul s-a supărat”,

Pe raza localităţii dâmboviţene Conţeşti , poliţişti de la Rutieră ,inspectori RAR şi reprezentanţi ai Secţiei Drumuri Naţionale Târgovişte au instalat un filtru de control pe DN71.

a declarat  agent Raluca Trandafir, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa.Edilul  nu neagă că şoferul a fost sancţionat, însă spune că este supărat doar de faptul căoamenii legii nu au dovedit respect pentru bunurile aparţinând domeniului public al comunei Conţeşti. Vom încerca să stăm de vorbă şi cu reprezentanţii SDN Târgovişte,pentru a lămuri exact dacă filtrul de control şi-a instalat maşinele pe un spaţiu care ţine de Drumurile Naţionale sau de Primăria Conţeşti.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.