JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Pompierii solicitaţi la foc continu.

Sfârșitul de săptămână a fost unul solicitant pentru pompieri, mai ales pentru echipajele SMURD. Astfel, echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la o serie de evenimente .În localitatea Vlăsceni ,pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o bucătărie, unde au ars acoperișul bucătăriei, precum și elemente de mobilier și aparatură electrocasnică. Cauza probabila a incendiului a fost un aragaz defect.În localitățile Crevedia(Dârza), Titu(Plopu), Tărtășești(Bâldana) și Crânguri, echipajele pompierilor au acționat pentru stingerea a peste 6000 mp de vegetație uscată.
Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 19 solicitări. Echipajul SMURD de la Detaşamentul Târgoviște a intervenit la 16 solicitări, iar echipajul SMURD de la Detaşamentul Titu a intervenit la patru solicitări. Afecțiunile pentru care au fost solicitați paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, HTA, cefalee, amețeli, vărsături, dureri lombare, abdominale și un pacient cu epilepsie. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.