JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Cel puţin 53 de persoane, printre care se numără şi un suedez, au murit într-un accident feroviar produs duminică în nordul Indiei.

“Până acum au fost recuperate 53 de trupuri neînsufleţite, printre care se află şi cel al unui cetăţean suedez. Alte circa 250 de persoane se află la spital”, a declarat un reprezentant al poliţiei, citat de agenţia de presă PTI.

Trenul transporta 1.000 de persoane şi 15 dintre vagoane au deraiat în timp ce garnitura se deplasa cu viteza de 108 kilometri/oră.

Căile ferate indiene, administrate de stat, asigură transportul pentru 18,5 milioane de persoane în fiecare zi şi rămân principalul mijloc de transport pentru distanţe lungi. În fiecare an, în India se înregistrează circa 300 de accidente feroviare.

Cel mai grav dintre acestea a avut loc în 1981, când un tren a căzut într-un curs de apă, în statul Bihar, provocând moartea a 800 de persoane.

Sursa: www.mediafax.ro

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.