JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

ORAŞUL TITU ARE PARC SI SALĂ DE SPORT

Orașul Titu și-a întregit, de la sfârșitul săptămânii trecute, zestrea edilitară cu o sală de sport și un parc de distracții și agrement pentru copii și tineri. Momentul de deschidere s-a bucurat de participarea unui număr mare de locuitori ai orașului, care, cu mic, cu mare, au luat parte la festivitățile organizate de administrația locală. Acestea au debutat cu slujba de binecuvântare săvârșită de un sobor de preoți, la acțiunea inaugurală fiind prezenți demnitari județeni, reprezentanți ai autorităților locale, civile și militare, cadre didactice și mai ales numeroși copii și tineri – principalii beneficiari ai noilor investiții, potrivit afirmației primarului Ilie Dinu.
Panglica inaugurală a fost tăiată în acordurile Imnului Național de către edilul orașului, Ilie Dinu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Florin Popescu, și președintele Agenției pentru Fonduri de Mediu, Gheorghe Popescu, cel care a susținut inițiativa administrației locale, scopul fiind de a transpune directivele europene în legislația românească, conform cărora până în 2013 fiecare localitate trebuie să dispună de 26 metri pătrați de spațiu verde pentru fiecare locuitor.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.