JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Hoţii din Dâmboviţa şi-au extins „activitatea” şi în Teleorman.

Poliţiştii din Videle şi cei de la Postul din Trivalea Moşteni au oprit pe DJ 504, o maşină înmatriculată în Dâmboviţa pentru un control de rutină.
Numai că la o verificare mai amănunţită efectuată de oamenii legii, marea le-a fost mirarea acestora când au găsit în autoturism instrumente folosite de hoţi la spargeri (o foarfecă tip „gură de lup”, două răngi metalice, trei perechi de mănuşi textile cu degete şi trei cagule). Apoi, poliţiştii au procedat la controlul corporal al celor patru pasageri, la care au găsit o sumă de bani şi mai multe pachete de ţigări. Suspecţii, toţi din comuna Vişina, judeţul Dâmboviţa au fost conduşi la sediul poliţiei pentru cercetări. După ce s-au consultat cu colegii din judeţul învecinat, poliţiştii teleormăneni au aflat că aceştia mai erau cercetaţi şi în alte dosare de spargeri de locuinţe şi magazine instrumentate de poliţiştii din Dâmboviţa.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.