JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Ghici, cine sunt cei mai mari consumatori de alcool din Europa… Românii

Câteva informaţii pentru a vă face o impresie despre cât de serioasă este problema:

în Romania sunt aproximativ 2 milioane de persoane care consumă alcool în exces;
la o persoană care are probleme cu alcoolul, Organizaţia Mondială a Sănătăţii apreciază că alte şapte au de suferit (familie, rude, prieteni);
SUA plăteşte anual aproape 150 de miliarde de dolari pe costuri asociate abuzului de alcool (tratamente medicale, accidente auto, zile de muncă pierdute). Noi cât plătim?
în anul 2010 ALIAT a oferit servicii de îngrijiri paleative unui număr de 2350 de consumatori de droguri
în Bucureşti sunt in jur de 20 000 de consumatori de heroină care se injectează. 60-80% dintre ei sunt infectati cu virusul hepatitei C, costul tratamentului (acoperit de Casa de Asigurari, adica de noi) pentru hepatita C este de aproximativ 1700 Euro
Astfel, românii reprezintă una dintre naţiunile cele mai mari consumatoare de alcool din Europa. Adulţii beau mai mult de 18,5 litri de alcool pe an, în timp ce media în Uniunea Europeană se află în jurul a 15 litri. În România, sunt aproximativ două milioane de persoane care consumă alcool în exces.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.