JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Despre cumplitul accident petrecut în seara zilei de 8 martie 2011 nu se mai aude nimic.

O familie întreagă a pierit în seara zilei de 8 martie 2011 pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, din cauza vitezei şi a neglijenţei unui şofer iresponsabil care a confundat strada cu o pistă de încercare pentru BMW-ul pe care îl conducea.
Preotul Nicolae Nicole, de 41 de ani, soţia sa şi fiica lor de 15 ani au fost pur şi simplu striviţi de forţa impactului. La volanul autoturismului ucigaş se afla, culmea, tot un preot, Florin Cergan, fiul unei judecătoare de la Curtea de Apel Bucureşti, paroh în satul Lăculeţe, comuna Glodeni.
Mihail Dorin, băiatul preotului Nicolae, rămas orfan de ambii părinţi, a fost luat în grijă de protopopul de la Titu, Dumitru Stancu, rudă cu cei pieriţi în tragedie. Familia preotului Nicolae Nicolae speră să se facă dreptate, chiar dacă există suspiciuni cu privire la mersul anchetei.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.