JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Criminalii handbalistului Marian Cozma, condamnaţi la închisoare pe viaţă.

Judecătoria din Veszprem i-a condamnat azi la închisoare pe viaţă pe Raffael Sandor şi Nemeth Gyozo, cei care l-au ucis în urmă cu doi ani şi jumătate pe handbalistul român Marian Cozma. Sentinţa nu e definitivă şi poate fi atacată.

Sztojka Ivan, celălalt vinovat pentru crima petrecută în 8 februarie 2009, când Marian Cozma a fost înjunghiat într-o discotecă din Ungaria, a fost condamnat la 20 de ani închisoare, fără drept de eliberare mai devreme de 15 ani. De asemenea, Gyozo şi Sandor nu vor putea fi eliberaţi înainte de a petrece 30 de ani în închisoare. Alţi doi bărbaţi, Pal Gabor şi Bihari Csaba au primit 5, respectiv 4 ani de închisoare, pentru complicitate la omor. Tot pentru complicitate la omor au mai fost condamnaţi şi Antalik Laszlo, care a primit 2 ani şi 8 luni de închisoare.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.